Privacy Policy
Leie Bolig / Domain ved Middelhavet

Domain direkte ved Middelhavet

Vingård direkte ved Middelhavet

Eiendommen er bygget på en gammel vingård hvor de gamle bygninger er totalrenovert og hele tomten er omlagt til meget gode felles fasiliteter, samtidig som man også har beholdt en del av de gamle vinmarker, olivenlunder etc. Beliggenheten er fantastisk, like utenfor den lille franske by Marseillan, som er kjent for seilsport, hetvin produksjon (Noilly Prat), skalldyr og østers, samt innløpet til Canal du Midi.

Herlige boliger med unik standard og beliggenhet
 
Med sin beliggenhet og frie utsikt utover Middelhavet, L’Etang de Thau, Sète og Mont Saint Clair, har man det beste utgangspunkt for behagelige dager i syd-Frankrike! Leierne av boligene har gleden av meget store og gode fellesarealer og fast personale, som gjør det beste for å sikre deg et godt opphold med et høyt servicenivå.
 
Med den sentrale plassering er det kort avstand til herlige restauranter og det avslappende liv i den lille tradisjonelle by Marseillan. 
 
Hele eiendommen er totalrenovert i 2013
 
Det er kort avstand til flyplassene i Montpellier og Beziers, og med beliggenheten midt mellom Marseille og Perpignan er stedet et yndet mål for seilere og båtfolk. Frankrikes beste seil skole ligger like i nærheten. Det er også et utmerket utgangspunkt for turer innover i landet, til vinmarkene i Corbieres, middelalderbyen Carcassonne, kulturbyen Pezenas eller de kilometer lange strendene som strekker seg hele veien til den spanske grense og Pyreneene.
 
Boliger i Frankrike ved Middelhavet
 

Innhold

Leilighetene inneholder fra 1 til 3 soverom, noen med utsikt over havet og de fleste med egen terrasse eller hage. Åpen stue/kjøkkenløsning møblert med alt tilbehør og en stilfull innredning. Bad med dusj i lekkert design, og separat toalett. Boligene selges fullt møblert, inkludert WIFI, flatskjerm TV, hvitevarer etc.

Din drømmebolig i Frankrike
 
 
Standard

Høy standard, og en sjelden god beliggenhet. En drømmebolig for deg som leter etter en bolig ved Middelhavet med fredelig plassering, men dog i umiddelbar nærhet til en liten typisk fransk by uten det hektiske turistliv man finner andre steder. Eiendommen og boligene er bygget med høy kvalitet både hva innredning og materialer angår!

 
 
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668