Privacy Policy
Leie Bolig / Leilighet ved sjøen i Marseillan

Leilighet ved sjøen i Marseillan

 

Fantastisk leilighet i Marseillan med unik utsikt!

Leiligheten er bygget på tomten hvor et tradisjonelt vinlager tidligere stod, med en helt enestående god plassering på havnefronten. Eiendommen huser 11 topp moderne boliger. Den er beliggende i den lille franske by Marseillan, som er kjent for seilsport, hetvin produksjon (Noilly Prat), skalldyr og østers, samt innløpet til Canal du Midi.

Det er kort avstand til flyplassene i Montpellier og Beziers, og med beliggenheten midt mellom Marseille og Perpignan er stedet et yndet mål for seilere og båtfolk. Frankrikes beste seil skole ligger like i nærheten. Det er også et utmerket utgangspunkt for turer innover i landet, til vinmarkene i Corbieres, middelalderbyen Carcassonne, kulturbyen Pezenas eller de kilometer lange strendene som strekker seg hele veien til den spanske grense og Pyreneene.

 
Perfekt plassering ved sjøen

 

Med sin beliggenhet og frie utsikt utover Middelhavet, L’Etang de Thau, Sète og Mont Saint Clair, har man det beste utgangspunkt for behagelige dager i syd-Frankrike! Beboerne i leilighetene har gledenav egen resepsjonist som gjør det beste for å sikre deg et godt opphold med et høyt servicenivå.

Med den sentrale plassering er det kort avstand til herlige restauranter og det avslappende liv i den lille tradisjonelle by.

Innhold

Leiligheten inneholder 2 soverom, begge med utsikt over havet og direkte utgang til terrasse. Åpen stue/kjøkkenløsning møblert med alt tilbehør og en stilfull innredning. Bad med dusj i lekkert design, og separat toalett. Terrasse med helt unik utsikt og med Fermob og Maison Kok utendørsmøblement.   Boligen er naturligvis ellers fullt møblert, inkludert WIFI, flatskjerm TV, iPod docking station, dvd spiller og video-dørtelefon.

Topp moderne bolig med høy standard

Standard

Høy standard, og en sjelden god beliggenhet. En drømmebolig for deg som leter etter en bolig ved Middelhavet i en liten typisk fransk by uten det hektiske turistliv man finner andre steder. Eiendommen og boligene er bygget med høy kvalitet både hva innredning og materialer angår!

 
 
Kontakt oss i dag for ytterligere informasjon! 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668