Privacy Policy
Leie Bolig / Ny stor villa ved Saint Tropez

Ny stor villa ved Saint Tropez

Velkommen til denne store nyoppførte moderne villa, som har en ideell beliggenhet i La Croix Valmer, i nærheten av Saint Tropez og strendene i Ramatuelle og Gigaro.
 
Stor luksus villa til leie utenfor Saint Tropez

Eiendommen har en fantastisk utsikt over havet, de nærliggende øyene og områdets vingårder.
 
Villa til leie ved Saint Tropez

Eiendommen ligger i rolige omgivelser og består av en hovedbygning og 3 luksusleiligheter. Villaen og leilighetene er elegant innredet og møblert med eksklusive designermøbler.
 
Ny villa til leie utenfor Saint Tropez

Den romslige villa har tre etasjer og 5 soverom. Første etasje består entré, bad, en stor stue med peis, spisestue, salong og et stort åpent og fullt utstyrt kjøkken. Alle rommene åpner ut mot terrassen og bassenget og man har en fantastisk utsikt over havet.
 
Luksus og fasiliteter i ypperste klasse

I første etasje er et stort masterbedroom med peis, dusj og badekar og to andre soverom med bad. Alle rommene har en fantastisk utsikt over havet og åpner ut mot en terrasse med solsenger. På nedre etasje finner du et kino-rom, to soverom (ett med en stor uteplass) og et vaskerom.
 
Herlig utsikt!

Adskilt fra hovedhuset er 3 individuelle luksusleiligheter, alle med egen inngang, terrasse og fullt utstyrt kjøkken. De 3 leilighetene kan leies sammen med hovedhuset og eiendommen består da av 10 soverom og kan romme opptil 20 personer.
 
Luksus villa til leie ved Saint Tropez

Utearealene er meget flott opparbeidet og består av et oppvarmet svømmebasseng og et stort boblebad. Det er sommerkjøkken med grill og stort utendørs spisebord.
 
10 soverom og plass til 20 gjester
 
Det er aircondition, musikkanlegg, alarmanlegg og interkom. Stor garasje og separat vaskerom. Eiendommen har 2 innganger med elektriske porter og har gode parkeringsforhold.
 
Se flere bilder fra eiendommen Her.
 
Kontakt oss i dag for ytterligere informasjon og tilbud!
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668