Privacy Policy
Kjøpe Bolig / Sète

Vingård med unik beliggenhet og kvalitet!

 
Vingård med unik beliggenhet og kvalitet

Med panoramautsikt over den uberørte dalen, vinmarkene og havet, finner du dette fullt renoverte og topp moderne vingods. Hovedbygningen er bygget i tradisjonell stil hvor arkitekten dog har kombinert det tradisjonelle med moderne linjer og elementer.

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet mellom Bezier og Sète.

Til eiendommen hører en parklignende hage med automatisk vanning system, 3 hektar olivenlunder med olivensortene Lucca, Picholine, Bouteillan og Olivière, samt 6 hektar vinmark med AOC terroir.

Drømmeboligen blandt olivenlunder og vinmarker

Eiendommen er inngjerdet med mur og grøfter, og ved innkjørselen er det smijernsporter, overvåkning og alarmanlegg. Det er montert lysanlegg til hele innkjørselen, oliven espalier, terrasser, fasade og svømmebassenget.

I boligens første etasje finner man en stor hall, garderobe og gjeste toalett. Stor stue med utsikt over eiendommen og med direkte inngang til vinkjeller, som er bygget inn i en gammel original vin tank. Polert betonggulv med varme/kulde regulering (sommer/vinter).

Stort, topp moderne kjøkken designet av Baden Baden med Lacanche ovn og fullt møblert i beste kvalitet. Utgang til sydvendt terrasse med belegning fra anerkjent steinlegger. Bibliotek med peis. Vaskerom. Stort barneavdeling på 65m2, med 3 soverom, lekerom, bad og toalett og masser av plass til oppbevaring.

Stue med utgang til terrassen

På annen etasje er det et meget stort oppholdsrom med høyt til taket. Stort master bedroom med badeværelse. Stort gjesteværelse med eget badeværelse. Kontor, Garderobe og hjemmekino, samt takterrasse på ca. 65 m2.

Soverom

Under hoved terrassen er det garasje med plass til to biler, og et verksted.

Det er i tillegg en leilighet på 65 m2 med egen inngang for gjester, au pair, personale.

Fra terrassen går man ned til infinity poolen, som er oppvarmet og har integrert Jacuzzi. Poolen er bygget i Bali sten, har moderne sikkerhetssystem, alarm og automatisk overdekning.

Bygningen ved bassenget inneholder garderobe, toalett, stort badeværelse med dusj, utekjøkken med stor grill og overdekket spiseområde.

Utekjøkken ved bassenget

For vanning er det to brønner på eiendommen med en kapasitet på 200.000 liter vann med innebygget rensesystem. Det er moderne varmeløsninger med varmepumper og solcelle anlegg.

Det er ingen tvil om at dette er eiendommen for den kresne kjøper, som ønsker at alt er i ypperste kvalitet!

Kontakt oss for ytterligere informasjon, pris og avtale om individuell visning av eiendommen.

 

Billedgalleri
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668