Privacy Policy
Leie Bolig / Vingods i Corbieres

Vingods i Corbieres

Hvis du ønsker å leie en god feriebolig i Frankrike hjelper vi deg gjerne, og skreddersyr en løsning for din familie. Å leie hus i Frankrike kan være litt uoversiktlig og det gjelder å finne den beste boligen, det rette området og en seriøs utleier.

Egen bolig blandt vinmarkene

Vi kan anbefale denne eiendommen i Corbieres, beliggende blandt vinmarker, hyggelig landsbymiljø og kun en halv times kjøretur til Middelhavets beste strender. Hus og leiligheter som er stilfullt innredet og ligger tett ved en typisk liten fransk landsby, på en eiendom hvor man har stort felles pool, spa, restaurant og gode øvrige felles fasiliteter!

Med sine små typiske “maisons vigneronnes” (vinbonde-hus), store fellesarealer og torv, stor swimmingpool, urtehaver, vinmarker og olivenlunder ligger eiendommen perfekt plassert for alle typer ferie i Languedoc.

Topp moderne boliger i tradisjonell stil

Boliger med 1 til 5 soverom

Boligene varierer i størrelse og har 1, 2, 3, 4 eller 5 soveværelser, hvor man med de største (3,4 og 5 soverum), har privat pool i haven. Med de forskellige størrelser vil det derfor være muligt å finne den helt riktige feriebolig for dine behov. Stedet er også perfekt hvis man er flere familier, som ønsker å feriere sammen!

Boligene er af høj kvalitet, topp moderne innrettet med TV, gratis trådløst internett, gode køkkenfasiliteter og gennemgående god standard.

Eiendommens hovedbygning

I eiendommens hovedbygning finner man restaurant, vinbar, spa med oppvarmet pool, jazzuci, sauna og urtedampbad, møterom, vinbutikk med egenproduserte viner og lokale spesialiteter. Det unike konseptet gjør at dere får mere enn en «vanlig» leiebolig. For de mindste er der barne-klubb, lekeplass og barne basseng.

Spa i hovedbygningen med pool, sauna etc.     Herlig natur med vinmarker og olivenlunder     Eiendommen har to tennisbaner

For sportsentusiaster er det gode muligheter for mountainbike og gåturer, men også for avslapning i spa avdelingen.

Øvrige fasiliteter i boligene:

Oppvaskmaskin, Kjøleskap, Frys, Kaffetrakter, Mikrobølgeovn, Vaskemaskin, Støvsuger, Aircondition (i de fleste soverom), strøm og vann inkludert i leieprisen, flatskjerm TV, Safe, Balkong/terasse, Innendørs oppvarmet svømmebasseng (i hovedbygningen), Utendørs svømmebasseng, Boblebad (i hovedbygningen), Privat inngjerdet parkering, solstoler og hagemøbler, Barnestol, Grill. Kan variere noe i forhold til hvilken boligens størrelse, men det er kort og godt det du har behov for...

Ettersom eiendommen blir administrert av en eiendomsforvalter, som har døgnbemanning på stedet.

BENYTT MULIGHETEN FOR TIDLIG BOOKING TILBUD FOR SOMMEREN 2016!

Det er enkelt å leie hus i Frankrike! Kontakt oss med ønsket dato, antall personer og soveværelser, så vender vi tilbake med et tilbud til deg.

 Leiepriser 

Kontakt oss for et uforpligtende tilbud og eventuelle kampagnepriser.

 

Galleri

Se flere bilder Her.

 

Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668