Privacy Policy
Leie Bolig / Bastide i Provence

Stor eksklusiv eiendom med kvalitet, beliggenhet og atmosfære!

Stor eksklusiv eiendom med fantastisk beliggenhet
 

Et gammelt Bastide med en fredelig beliggenhet og fantastisk panoramautsikt utover landskapet og et glimt av Middelhavet, 35 min fra Nice flyplass. Eiendommen ligger høyt plassert på en fantastisk grund med egne vinmarker og olivenlunder, og tilbyr innkvartering til firmatur, styremøte, den store familie eller flere familier som ønsker å feriere sammen.

 

Dette er virkelig en historisk provençalsk eiendom i privat eie. Den opprinnelige grunnmur er lagt under romertiden med tykke steinvegger som fremdeles preger bygningen. Eiendommen har blitt suksessivt utvidet gjennom historien med svømmebasseng og spa avdeling som de aller nyeste fasiliteter. I dag er stedet et svært eksklusivt fristed for gjester som ønsker noe utover det vanlige.

 

Utsikt over landskapet ut mot Middelhavet

 

Eiendommen tilbyr vakre terrasser og utendørsarealer. Fra hovedbygningen er det utgang til de store terrasser (500 kvm) og man ser ut mot et japansk basseng med skulpturerte oliventrær, og den utendørs overbygde spiseplass med varmesystem.

 

Det er installert topp moderne innendørs/utendørs B&O lydsystem utstyr. På det nedre nivå med hagen er det 160 kvm overbygde terrasser og den gamle opprinnelige brønn, samt sommer kjøkken, grill og en pizza owen, dobbel stue og en vakker opparbeidet hage med sitrustrær, fiken, avokado, lavendel, en rosehage, 80 oliventrær og en vingård som produserer vin for familie og venner.

 

2 Svømmebasseng og spa

 

Det 23m lange infinity saltvannsbasseng med undervanns høyttalere ligger i skjul av hundre år gamle sypresser og med en panoramautsikt uten like, utendørs SPA og poolarea (328 kvm) med italiensk stein og grønt gress. 18x4 m petanque/Boule bane i le av klassiske Platan trær. En vinkjeller med mulighet for vinsmakinger ligger under bassenget. Det er heis som kobler de tre nivåene i bygningen sammen og mange rom er handicap og barne vennlige og man har også tilgang til basseng via heis. Moderne sikkerhetssystemer er installert for bassengene.

 

17 soverom med høy standard

 

Boareal på 600 kvm er fordelt på følgende måte:

 

Hovedhuset har stuer med høyt til taket og med originale gamle steinmurer, peis og originalt svart jern-rekkverk til første nivå som består av et master-bedroom med privat terrasse, en salong med peis, bad, ytterligere soverom hvorav et med utgang til en 60 kvm terrasse og heis med direkte tilgang til bassengområdet, (bygget for funksjons-hemmede og ekstra komfort). Det er 4 soverom mer, alle med eget bad med separat tilgang, et studierom og en heis.

 

Gjestehuset har en stor suite med dressing-room, to bad, ett med jacuzzi og ytterligere tre soverom med eget bad. Kjøkken og stue med utgang til terrasse med oppvarmet 20m saltvannsbasseng.

Det lille uthuset nede på vingården har en åpen peis, varmekabler, B&O lydanlegg, og et hyggelig utendørsområde på 80 kvm.

 

Gjestebolig på eiendommen er inkludert i leien

 

Eiendommen er inngjerdet med et moderne alarmsystem. Det er pålitelig renholder og gartner som har tatt seg av eiendommen i mange år. De er også vant til å ta ansvar for gjester, planlegge middager, henting på flyplass etc. og kan bookes ved behov.

 

Dette gamle flotte Basitide er totalrenovert og tilbyr en eksepsjonell beliggenhet, kvalitet og atmosfære. Den ligger i rolige omgivelser med fint terreng og provençalske landsbyer med restauranter og alt man behøver like i nærheten.

 

Vi ønsker velkommen og gleder oss til å høre fra deg!

 

Se flere bilder fra eiendommen her!

Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668