Privacy Policy

Om oss

 
 
Etter flere års jakt på den riktige eiendom i Frankrike har vi funnet vår drømmebolig i den lille landsbySaint Laurent de la Cabrerisse i Corbieres. Vi har etterhvert en god kjennskap til området og vil gjerne hjelpe andre med tips, råd og veiledning, samt henvisning til de boliger du finner på disse sidene.
 
Å leie hus i Frankrike krever god oversikt og mye søking på nettet for å finne det rette. Vi har selv prøvd de boliger og leiligheter vi annonserer her på siden, og kan derfor gi deg svar og anbefalinger før du velger og bestiller din drømmeferie.
 
Vårt fokus er på hus og leiligheter med høyere standard, men til en overkommelig pris. Vi har funnet attraktive boliger med fantastisk beliggenhet, sentralt i det deilige Syd-Frankrike, som det ellers er vanskelig å finne frem til i jungelen av boligannonser.
 
Vi formidler kontakt til de riktige lokale meglere og hvis du ønsker juridisk bistand fra en dyktig advokat, som taler norsk eller et av de øvrige nordiske språk, sørger vi også for det. 
 
Først leie, så eie...
Hvis du ønsker å tilbringe mer tid i området for å bli kjent med de aktuelle boliger og  se på andre aktuelle eiendommer kan vi anbefale en weekend eller en uke på leiebasis. Vi organiserer det gjerne for deg, og sørger for at du får en guidet tur til de boligene du vil se.
 
Kontakt oss i dag, så gjør vi vårt beste for å "skreddersy" informasjon og forslag som passer til deg!
 
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668