Privacy Policy
Leie Bolig / Herlig villa i Antibes

Herlig villa i Antibes

Velkommen til denne herlige luksus villa, med fredelig beliggenhet, men likevel bare en kort spasertur fra alle restauranter i gamlebyen og strendene i Antibes!
 
Villa til leie i Antibes
 
Dette er en romslig og luksuriøs villa på den franske Riviera, som kombinerer sjarm og moderne bekvemmeligheter. Eiendommen ligger i et villaområde og har en skjermet privat hage.
 
Luksus villa til leie i Antibes

Villaen har blitt smakfullt og luksuriøst renovert med kvalitets-materialer og er meget flott møblert og dekorertmøblert og dekorert.

Det er et totalt boligareal på hele 350m², så man har masser av plass. Det er godt lysinnfall. Villaen har aircondition i alle rom og er derfor komfortabel i høysesongen.
De 5 store soverom er alle innredet i myke og rolige farger, og alle har eget badeværelse.
 
Luksus villa til leie i Antibes
 

Du kan nyte dagen med å svømme i det oppvarmede saltvannsbassenget, dele et glass rosé eller et godt måltid ved et av de utendørs spiseområder, eller bare slappe av i en av de komfortable salonger i villaen.

Den store opparbeidede hage med herlige terrasser gir god plass til å sitte og nyte dagene i solen. Det er flere områder hvor du kan sette deg ned privat og lese en bok eller være på egen hånd en stund.
 
Luksus villa til leie i Antibes
 
Kjøkkenet har stor gassovn, to ovner, «amerikansk» kjøleskap med ismaskin og filtrert vann-dispenser, to oppvaskmaskiner, mikrobølgeovn, Nespresso kaffemaskin, gryter og panner, moderne kjøkkenutstyr, servise, bestikk og alt man behøver for å briljere på kjøkkenet.
 
Luksus villa til leie i Antibes

Catering og privat kokk kan arrangeres.
 
Se flere bilder her.
 
Kontakt oss for tilbud!
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668