Privacy Policy

Våre eiendommer:

Unik eiendom i Corbieres med meget gode felles fasiliteter i naturskjønne omgivelser. Les mer her!

 

Slotts-eiendom med unike kvaliteter
Den perfekte slotts-eiendom for ditt bryllup, din neste konferanse, en helgetur med venner eller ferie sammen med den store familie! Les mer her!
 
 
Bolig i Franikrike direkte ved Middelhavet

Ta også en titt på denne eiendommen, som ligger direkte ved Middelhavet. Nyrenovert vingård med store fellesarealer, høy kvalitet og standard!

 

Leilighet ved Middelhavet

Med en plassering direkte ved sjøen og en helt fantastisk utsikt over havet, er dette drømmeboligen for mange! Les mer her!
 
 

 Nyrenovert slott ved Canal du Midi

I en typisk Sør-Fransk landsby langs Canal du Midi ligger dette gamle ærverdige slott, som i 2013 igjen åpnet dørene etter lengre tids omfattende renovering. I dag rommer slottet 28 boliger i forskjellig størrelse, som blir leid ut når eierne selv ikke benytter dem. Noe for deg?

 

Bastide i Provence med fantastisk beliggenhet

Helt fantastisk eiendom i Provence med plass til 30 gjester. Unik beliggenhet, standard og kvalitet i særklasse! Les mer her!

 

Hus og leiligheter til leie i Frankrike

 Boliger til ferien eller firmaturen

Hus og leiligheter i Frankrike med stil, høy kvalitet og god beliggenhet er det vi fokuserer på!

Firmatur til Nice eller Provence, konferanse eller ferie i Frankrike med familie og venner. Våre eiendommer, slott, villaer og leiligheter passer for enhver anledning! 

Mens de fleste andre satser på volum og uendelig mange boliger, tilbyr vi kun eiendommer med egenart, historie, god beliggenhet og høy standard.

Boliger med stil i Languedoc, Syd Frankrike

Vi kjenner alle eiendommene meget godt og for oss er personlig oppfølgning nøkkelen til din gode ferie. 

Vi vil gjerne i kontakt med deg for å høre mer om hvilke behov og ønsker du har for din feriebolig, og gleder oss til å skreddersy et godt forslag til deg!

Boliger med kort avstand til Frankrikes beste strender.

I menyen til venstre finner du de eiendommer vi representerer. Vi har lagt inn endel informasjon om hvert av stedene, boligene og området.

I menyen øverst på siden finner du også et galleri med bilder fra hver eiendom.

Vi gleder oss til å hjelpe deg; kontakt oss gjerne i dag!

 

Velkommen til Frankrike!

 

 

 
KONTAKT OSS
Kontakt oss for mer informasjon eller tilbud. En kort beskrivelse med antall gjester (voksne og barn), datoer for leie, spesielle ønsker og behov, samt evt. spørsmål, vil gi oss det beste grunnlag for en god oppfølging. 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668