Privacy Policy
Leie Bolig / Gastronomi, golf og spa i Provence

Gastronomi, golf og spa i Provence

Stor eiendom i naturskjønne omgivelser!

Mellom Nice, Cannes og St-Tropez finner man denne store eiendommen med moderne boliger i et naturskjønt fredelig område, med kort avstand til alt det gode man kan ønske seg i forbindelse med ferien!

Villaer på eiendommen med 2 til 5 soverom

Eiendommens areal dekker 1.500 mål, og her har en bygget frittliggende villaer og boliger med helt unik utsikt og beliggenhet. De fleste av boligene ligger skjermet og uforstyrret, mens noen av boligene ligger vegg i vegg og vil være perfekt for flere familier som reiser sammen!

God standard og moderne innredning

Meget gode individuelle villaer til leie, med hage og privat svømmebasseng, fra tre til fem soverom (mellom 115 og 175 m²).

Villa med privat pool

Hver villa er smakfullt innredet, består av en stor stue/spisestue med peis, et fullt utstyrt kjøkken (oppvaskmaskin, vaskemaskin med tørketrommel, stekeovn, mikrobølgeovn, 2 vasker, kokeplater, kjøleskap, fryser, brødrister, kaffetrakter, trykkoker, skap), soverom med aircondition, bad og dusjrom med separat WC, store terrasser og 500-2500 m² privat hage med bord, stoler og solsenger og svømmebasseng.

God kvalitet og individuell innredning i hver bolig

Boligene/leiligheter med 2 eller 3 soverom har en størrelse på hhv. 80 og 110 m2.

Hver leilighet består av stor stue / spisestue med fullt utstyrt kjøkken (oppvaskmaskin, vaskemaskin med tørketrommel, stekeovn, mikrobølgeovn, 2 vasker, kokeplater, kjøleskap, fryser, brødrister, kaffetrakter, trykkoker, skap), soverom med aircondition, bad / dusjrom med separat WC, stor terrasse / balkong som du kan bruke hele året for servering, beundre panoramautsikten eller bare ligge i solen (noen av leilighetene har en privat hage).

Stor spa avdeling på eiendommen

På eiendommen er det felles svømmebasseng, restaurant, spa og 18 hulls golfbane.

Herlige fasiliteter og en fantastisk spa!

Det er gode restauranter i området og masser av severdigheter. Vi anbefaler å ha egen eller leiet bil under oppholdet, så man kan komme seg rundt.

Restaurant på eiendommen

Kontakt oss i dag for ytterligere informasjon og tilbud!
 
Se flere bilder her!
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668