Privacy Policy
Leie Bolig / Stor villa i Vence

Stor villa i Vence

 Stor villa til leie i Vence
 
Vi ønsker deg velkommen til denne store villa, som har en perfekt plassering, med kort avstand til herlige Vence.
 
Fantastisk utsikt, 8 soverom, stort svømmebasseng og høy kvalitet preger denne eiendommen, som vi kan anbefale på det varmeste!
 
Villa med svømmebasseng i Vence

Den deilige byen Vence ligger litt utenfor Côte d'Azur's ellers så travle kystlinje, og er med sin gamle middelalder-bykjerne, markeder og mange butikker og restauranter, et perfekt utgangspunkt for en herlig ferie.

Huset har en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskap og utover til Middelhavet. Det er en stor lukket eiendom på 2500 m2 med stor hage, stort svømmebasseng og flere terrasser til glade dager i solen med utendørs spisning og avslapping.
 
Store terrasser og fantastisk utsikt!
 
Naturligvis har man egen petanque bane og privat parkering. Villaen ligger meget flott plassert, usjenert og stille, men samtidig tett på det sjarmerende landsbyliv i Vence og Saint-Paul-de-Vence.

Eiendommen er perfekt til flere familier som reiser sammen!

Eiendommen har et stort hovedhus, et studioleilighet og et anneks. Det er godt innrettet med alt du har behov for i ferien, og har en gjennomgående høy kvalitet.
 
Store stuer og god plass til flere familier som reiser sammen.
 
Hovedhuset er i to etasjer og har en stue med entré, stor stue med peis, spisestue i forbindelse med det store kjøkkenet, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med dobbeltsenger, 1 badeværelse med badekar og toalett og 2 badeværelser med bad og toalett. Andre etasje har stue, to soveværelser med to enkeltsenger i hver, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med dusj og toalett.

Fra stuen er det utgang til den store terrasse, hvor det er masser av plass og stort utendørs spisebord og lounge områder.

Studioleiligheten har dobbeltseng og badeværelse med dusj og toalett.

Annekset har stue med sovesofa, et lite kjøkken, bad med dusj og toalett og overetasje med dobbeltseng.
 
8 soverom og plass til 20 gjester

Alt i alt har denne eiendommen alt det du ønsker deg, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen! 
 
Se flere bilder her.
 
Kontakt oss i dag for tilbud!
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668