Privacy Policy
Leie Bolig / Slott ved Pezenas

Slott ved Pezenas

 
Herlig slott til bryllup eller ferie
 
Velkommen til dette flotte og tradisjonelle franske chateau, som kan dateres tilbake til det 17. århundre. Eiendommen ligger i Languedoc, like utenfor herlige Pezenas, og er omgitt av vinmarker. Stedet tilbyr en unik mulighet til å bo i et vakkert område bare 20 minutter fra Middelhavets beste strender.
 
Slott til leie i Frankrike

Fra den imponerende private allé ankommer man eiendommen, som med sine store arealer og gode fasiliteter garanterer en uforglemmelig familie ferie, et drømme-bryllup eller bare en deilig uke med gode venner.
 
Svømmebasseng og store utearealer

Eiendommen har gjennomgått omfattende renovering og har store rom, god kvalitet og masser av plass.
 
Perfekt til bryllup eller ferie med vennene

Stor, fullt utstyrt kjøkken. Oppholdsrommene inkluderer stue med satellitt-TV og Wi-Fi og et stort musikk / leserom med franske vinduer som fører til spisestue, terrassen og den store hage og parken.
 
Vinslott til leie i Frankrike

Det er 10 soverom og 7 bad, kjøkken og stuer og spisestue. I tillegg er det en stort orangerie, som er perfekt for store middager og bryllupsfesten.
Slottet har sitt egen private kapell, som kan brukes hvis man ønsker å holde sitt bryllup på eiendommen.
 
Vingård til leie i Frankrike

Utearealene består av store plener og skog med skyggefulle stier. Privat basseng 13m x 5m med eget sommer-kjøkken og dusj/WC.

Det er gangavstand gjennom vinmarken, eller en lett sykkeltur (2,3 km) inn i den vakre lokale by med stort utvalg av restauranter, kafeer, barer, butikker, og uten tvil den beste gatemarkedet i Languedoc-regionen!
 
Se flere bilder og vår video fra eiendommen. 
 
Kontakt oss i dag for mer informasjon!
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668