Privacy Policy

Bryllup i Frankrike

Kan man forestille seg noe mer romantisk enn bryllup i Frankrike? Lavendel, idylliske vingårder, olivenlunder, varme kvelder, herlige omgivelser, god mat og drikke. Hva mer kan man ønske seg når den store feiring skal foregå med venner og familie…
 
Bryllup i Frankrike

Å arrangere bryllup i utlandet er mer og mer populært, og vi er glad for å kunne presentere franske slott, vingårder og større private villaer, som passer perfekt til feiringen! Ønsker dere en liten privat feiring, kun med den nærmeste familie, eller det helt store arrangement, så har vi eiendommer i passende størrelse og alle pris- og kvalitets-nivåer.
 
Vi finner det beste sted for ditt bryllup i Frankrike

Ambisjonsnivået varierer naturligvis fra par til par, og mens noen er glad for å tilbringe noen stille og avslappende dager i Frankrike med de nærmeste, vil andre gjerne sette sitt helt eget preg på den store begivenhet med det ypperste i fransk stil, eleganse og eksklusiv kokekunst. Stedet man holder bryllupet danner en naturlig og viktig del av helheten, og vi hjelper gjerne til med å finne det sted, som passer best til de planer og ønsker dere har.
 
God hjelp til bryllupet i Frankrike er viktig!

Vi kan anbefale kokk, fotograf, frisør, blomsterdekoratør og det man ellers har behov for til bryllupet. Hvis man holder et litt større arrangement anbefaler vi også gjerne en dyktig bryllups-planlegger, som kan holde i trådene og sørge for at det hele tilrettelegges på beste vis.

Vi gleder oss til å finne det helt riktige stedet for dere!

Kontakt oss, så finner vi en god løsning!
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668