Privacy Policy
Leie Bolig / Petit Bastide Provence

Petit Bastide Provence

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!!!
 
Petit Bastide ligger med en fantastisk utsikt på en flott beliggenhet i den lille landsbyen Magagnosc. Den har en vakker panoramautsikt over Middelhavet med Cap d'Antibes og Cannes-bukten fra terrassen og bassenget.
 
Helt fantastisk villa med utsikt mot Middelhavet

Petit Bastide er bygget som en "mini chateau" med flotte detaljer og er topp moderne utstyrt i stilfullt design! Den arkitekttegnede hage med stein-trappen som fører ned til de forskjellige terrasser og det store svømmebasseng åpner eiendommen mot det vakre landskapet, og en kan nyte utsikten mot havet fra alle hagens nivåer.
 
Utsikt fra terrassen

Inngangspartiet i herskapshuset er den store hall med høyt tak, som leder inn til de store stuer. Fra stuen fører tre buede glassdører til en 250 kvadratmeter stor terrasse, som er brolagt med italiensk stein. Når en åpner opp fra stuen ut til terrassen gir det en inne/ute kombinasjon som er elegant, grand og samtidig intim. Det er en perfekt eiendom for ferie med den store familie, sammenkomster, firma-turen eller styremøtet!
 
Master bedroom

På venstre side av hallen finner du biblioteket, som også kan brukes som et gjesterom med en skjult king size seng lagret bak de vakre, panelte vegger. På høyre side finner du det store master bedroom, med sin egen peis og dører ut til terrasse. Hoved-soverommet har et elegant 20 kvadratmeter bad med dusj, boblebad og et dampbad.
 
Eksklusivt kjøkken med kvalitetsutrustning

Kjøkkenet er totalrenovert, men med respekt for historien med sin typiske provençalsk avtrekksvifte over topp moderne gass/elektrisk komfyr. Kjøkkenet er også utstyrt med et dobbelt kjøleskap og fryser, en icemaker og tallerkenvarmer. Alt brukt under oppussing er state-of-the art, og i den absolutt høyeste kvalitet!
I andre etasje finner du en helt selvstendig leilighet med tre komplette rom med bad og kjøkkenkrok.
 
Hage, terrasser, svømmebasseng og spa

Hagen er mer enn 6.000 kvadratmeter stor, og går langs en smal dal med stolte gamle eiketrær. I den parklignende hagen er det oliventrær og provençalske trær, blomster og urter i masser av varianter!

I den ene enden av den 12 x 6 meter oppvarmet basseng finner du pool-huset, som om sommeren fungerer som det perfekte utekjøkken, komplett med grill og kokemuligheter.

På neste nivå av hagen er det en petanque felt der boccia kan spilles under varme sommernetter.
 
Aftenstund

Det er mange ting å se og fine steder å besøke i nærområdet og kort avstand til det hele!
 
Se flere bilder Her!

Kontakt oss i dag for et tilbud!
 
Vi ser frem til å ønske deg velkommen til denne helt fantastiske eiendom i Sør-Frankrike!
 
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668