Privacy Policy
Leie Bolig / Vingård-ferie ved Middelhavet

Vingård-ferie ved Middelhavet

Beliggende blant vinmarker og typiske syd franske landsbyer, kun 10 minutter fra stranden ligger dette gamle historiske Domain, som i 2014 ble totalrenovert. Dette er den perfekte eiendom for flere familier som vil feriere sammen!
 
 Vingård-ferie ved Middelhavet
 
Eierne har innredet 5 leiligheter på eiendommen med moderne innredning i topp kvalitet! Hvis man ønsker høy standard og fasiliteter utover det vanlige, er vi sikker på at dette vil falle i smak!
 
 Luksus leiligheter på vingård i Frankrike

Stedet er perfekt for flere familier som vil på ferie sammen, men det er også mulig å leie boligene individuelt.
 
Nyrenovert fra topp til tå!

Det er fri Wi-Fi på hele eiendommen. Boligene har flatscreen TV og godt utvalg av internasjonale kanaler, fullt utstyrt kjøkken, aircondition og kvalitetsmøblement!
Boligene varierer i størrelse fra 90 til145 kvm, og er bygget i den opprinnelige vingård, som har en historie helt tilbake til middelalderen.
 
Perfekt eiendom for flere som reiser sammen!

Faktisk går historien enda lengere tilbake end Middelalderen – da dette området er kjent for funn av fossiler fra den tid dinosaurene vandret rundt på jorden.

Eierne av eiendommen har valgt å satse på en høyere standard og leie av boligene inkluderer lang mer enn det som er vanlig når man leier feriebolig. Vi kan blant annet nevne gratis frokost levert hver dag, Middag som står klar i kjøleskapet ved ankomst, vinsmaking hver uke, fri bar hver ettermiddag med kaffe, the og vin, fri adgang til eiendommens spa, barnevakt et par kvelder i uken og mye annet!
 
Vingård-ferie ved Middelhavet

Selv om eiendommen ligger i fredelige omgivelser er det kort vei til de lokale landsbyer, stranden, restauranter, shopping i Montpellier eller en seiltur ved Middelhavet. Der er masser av muligheter rett utenfor døren!
 
Vingård-ferie i Frankrike

Det er svømmebasseng, Jacuzzi og barnebasseng. Det er sykler tilgjengelig på eiendommen og flott turterreng.
 
Perfekt for barn og voksne!

Vi vil gjerne gi deg mer informasjon om eiendommen, området og boligene og gleder oss til å høre fra deg!
 
Se flere bilder fra eiendommen her!
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668