Privacy Policy
Leie Bolig / Slott ved Bezieres

Slott ved Bezieres

 
Fantastisk slotts-eiendom i Languedoc
 
Den perfekte slotts-eiendom for ditt bryllup, firmatur, din neste konferanse, en helgetur med venner eller ferie sammen med den store familie!

Hver suite, leilighet og villa på dette helt unike slott i Languedoc er romslig og luksuriøs!

Perfekt eiendom for din neste store fest!

Totalt er det 58 leiligheter/boliger på eiendommen og sengeplasser til ca. 120 gjester. Boligene varierer i størrelse fra 1 til 3 soverom, og da det hele ligger plassert på eiendommen er det et perfekt sted for mange som ønsker å reise sammen, men samtidig ønsker muligheten for å ha sin egen private leilighet.

Hver leilighet og villa har individuelt designet interiør, selv om alle deler en elegant fransk vri med respekt for tradisjon og eiendommens sjel. Samtidig har alle boligene de morderne hjelpemidler, som gjør oppholdet perfekt!

Soverom

Boligene har luksuriøse værelser med bad, kjøkken, stue med flatskjerm-TV / DVD, og iPod fulladet med nøye utvalgte spillelister. Alle boliger har klimaanlegg. Vaskemaskin i de fleste av boligene. Sengene er brede og komfortable

Mesteparten av Leilighetene har private hager eller terrasser, som er solfylte med anledning til å bruke BBQ, utendørs servering og mulighet for å nyte dagene i solsengen.

Bolig med privat pool

De private bassenger, som tilhører noen av boligene er oppvarmet mellom juni og september. Stort felles svømmebasseng som er oppvarmet i sesongen til ca. 28 grader fra 1. mai til 31. oktober. 

Det er meget gode møteroms fasiliteter på eiendommen, og dette er absolutt stedet hvis dere vil gjøre litt ekstra for deltagerne!

Flere bilder finner du her!

Kontakt oss i dag, så setter vi sammen et tilbud til deg!  

Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668