Privacy Policy
Leie Bolig / Det ekte Provence

Det ekte Provence

Hvis man vil leie hus i det ekte Provence, kan vi trygt anbefale St. Remy de Provence!
 
Herlig villa i det ekte Provence

Beliggende i hjertet av provence, er Saint Rémy en av de stedene man må få med seg på turen til det sydlige Frankrike. Mens du rusler gjennom de smale sjarmerende gatene vil du oppdage gamle fontener, skyggefulle plasser, hyggelige restauranter og elegante butikker.
 
Store villaer med 4 til 6 soverom

Den skjønne naturen, landskapet, alle fargene og lyset har inspirert mange kunstnere, forfattere og malere. Blant dem, den mest kjente var Vincent Van Gogh laget flere enn 150 malerier av landskapet rundt Saint Rémy de Provence.
 
Perfekt til den store familie eller firma-tur til Frankrike

Saint Rémy de Provence er en historisk landsby bygget på et av de eldste arkeologiske steder i Europa. Besøkende kan utforske restene av "Comptoir de Glanum", som ble grunnlagt i det tredje århundre f.Kr., før romerne under Julius Cesar overtok kontrollen over området.
 
6 store soverom og masser av plass

Vi er glad for å kunne tilby eksklusive villaer i dette herlige området, alle med svømmebasseng og en høy standard!
 
Hver bolig har stort svømmebasseng

Med en gangavstand på kun 800m til hjertet av byen, er boligene perfekt hvis man leter etter en villa med gangavstand til den lokale landsby! Saint Remy de Provence er en sjarmerende liten by med ca. 70 restauranter, travle i vinter så vel som i sommer.
 
Ute-kjøkken og fredfylte omgivelser

Den gamle gård, som husene ligger på består av 3 vakre renoverte gårdshus, og kan leies enkeltvis, eller samlet, og har en kapasitet på 4 til 6 rom per hus.

Hver hus har blitt renovert og innredet etter alle kunstens regler og tilbyr en helt spesiell sjarm til stedets gjester.

Det er store hager som omkranser eiendommene, med gamle oliven- og platan-trær, som gir behagelig skygge i løpet av sommeren.
 
Herlige dager i Provence

De tre hus er svært forskjellige, og helt uavhengig. De kan leies separat (hver har sin egen inngang), eller sammen, hvis man er flere som reiser sammen eller hvis man ønsker å bruke eiendommen til arrangementer, bryllup eller firmatur.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til denne deilige delen av Frankrike!
 

Kontakt oss i dag, så setter vi sammen et godt tilbud til deg!
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668