Privacy Policy
Leie Bolig / Stor villa ved stranden i Cassis

Stor villa ved stranden i Cassis

Velkommen til denne eksepsjonelle eiendom, med en helt unik beliggenhet og fantastisk utsikt over havet ved Cassis!
 
Stor luksus villa Cassis

Hele eiendommen ble fullstendig renovert i 2017 (interiør, utvendig, svømmebasseng og park). Huset er 600 m2 og har 9 soverom, nesten alle med eget bad. Det er et ekstra værelse med mulighet for ytterligere sengeplasser. Seks av soverommene tilbyr praktfull havutsikt.
 
Stor villa med masser av plass

I første etasje finner man de store stuer og spiseavdeling, begge rom med utsikt over havet: åpent kjøkken med toppmoderne utstyr (ekstra kjøkken med vaskerom), spisestue, sommer salong og vintersalong med peis. På denne etasjen er også et stort soverom med eget bad, og i tillegg har man en kino-salong med storskjerm.
 
Fantastisk hav-utsikt

I andre etasje er det 7 soverom (hvorav 5 har havutsikt) og et åpent stort fellesrom som kan fungere som lekerom, stue eller sovesal. Stor terrasse mot nord øst.
 
Høy kvalitet over alt

I tredje etasje finner man master suiten med et stort soverom med sittegruppe, et kontor som åpner mot en terrasse og et veldig stort badeværelse, som vender ut mot en terrasse nummer to.
 
Luksus interiør

Husets beliggenhet er helt eksepsjonell fordi den ligger på et privat tomt på 60 hektar, i direkte forbindelse med en nasjonalpark, og man har gangavstand til stranden.
 
Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!

Huset har en stor terrasse på 500 m2 med utsikt over den vakre bukten utenfor Cassis. Villaen har et stort oppvarmet basseng (13 meter), en petanque bane. Det er et anneks med ping pong bord og bord-fotball.s.
 
Svømmebasseng og store terrasser
 
Eiendommen ligger i sørvestlig retning, så man har solskinn fra morgen til kveld, og man kan nyte de vakre solnedganger.

Landsbyen og den sjarmerende havnen i Cassis ligger mindre enn 15 minutters gange unna.
 
Se flere bilder Her
 
Kontakt oss i dag for tilbud på ditt opphold i Frakrike!
 
 
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668