Privacy Policy
Leie Bolig / Vinslott med luksus leiligheter

Vinslott med luksus leiligheter

Nyrenovert vinslott mellom Narbonne og Montpellier
 
Mellom Montpellier og Bezieres finner man dette vinslott, som etter en gjennomgripende renovering tilbyr leiligheter med høy standard.
 
Vingården er omgitt av vinranker, har spektakulær utsikt og beliggenhet, og meget gode fasiliteter, som spa, restaurant, vinbar, vinproduksjon og store uteområder.
Som gjest på eiendommen vil en oppleve en avslappet atmosfære og diskret luksus, med god service i uformelle omgivelser.
 
Egen spa avdeling og gode fasiliteter

Det er 36 elegante og romslige leiligheter på eiendommen, alle med smakfullt og praktisk interiør, fullt utstyrt med det man har behov for under ferieoppholdet. Alle boliger har fullt utstyrt kjøkken. Leilighetene varierer i størrelse og har fra 2 til 10 sengeplasser, og har boareal fra 40 til 220 m². Alle soverommene har eget badeværelse.
 
Luksus-leiligheter i forskjellige størrelser

Med ett unntak har alle eget utendørs areal - enten en stor terrasse eller terrasse og hage med utemøbler, grill og solsenger, og noen av leilighetene har privat svømmebasseng.

Alle eiendommene har Wi-Fi, engelske og franske TV-kanaler, DVD-spiller og Bluetooth lyd-dock. Sykler og sportsutstyr er tilgjengelig.

For maksimal fleksibilitet har nesten alle soverom senger, som kan benyttes enten en ekstra stor dobbel (180cm) eller to enkeltsenger (90 x 200cm).

I slottets hovedbygning har man innredet en restaurant i den store gamle festsal, hvor man kan sitte innendørs, eller på en av de flotte terrasser med utsikt over vinmarkene.

Det er gode felles fasiliteter på eiendommen, bla et 30 meters oppvarmet basseng, spa, masterclay tennisbane, boccia bane, BBQ, sykler og sportsutstyr, barneklubb, høyhastighets Wi-Fi, gratis DVD ...
 
Vinslottet har egen produksjon og herlige viner

Hvis du ønsker å tilbringe feriedagene på et eksklusivt fransk vinslott med topp kvalitet og service, er dette stedet for deg!
 
Flere bilder her.

Kontakt oss, så setter vi sammen et tilbud til deg!
 
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668