Privacy Policy

Leiebetingelser

Vi besøker i stor utstrekning de boligene og eiendommene vi formidler og den informasjon vi gir er basert på egen opplevelse av stedet, samt eierens opplysninger.

Vi er formidler av leieboliger og er derfor ansvarlig for formidlingen av leieavtalen mellom leier og ferieboligens eier eller operatør. Hvis det lykkes oss å finne den bolig som passer best til dine behov, vil booking og leieavtale inngås direkte mellom leier og boligens eier eller operatør. Ved reservasjon vil vi derfor sende deg den pågjeldende eiers leiekontrakt og/eller betingelser. Depositum og leiebeløp betales direkte til eier eller operatør.

Det er viktig for oss å gi så korrekt og oppdatert informasjon, som mulig om hver bolig, og vi ønsker å gi objektive opplysninger til hver leietager. Det kan dog oppstå endringer ved boligen, eiendommen, innredning og øvrige forhold, som vi ikke er informert om, og vi kan ikke påta oss ansvar for dette.

Ved mangler eller feil ved boligen eller oppholdet oppfordrer vi leietager å ta direkte kontakt med eier, så snart mangelen blir oppdaget. Petit Chateau kan ikke påta seg ansvar for mangler ved boligen eller andre forhold, som f.eks. byggearbeider i nærheten av boligen, veiarbeid, miljøskader, innsekts angrep og annet. 

Vi forsøker til stadighet å holde vår hjemmeside og øvrig informasjonsmateriale oppdatert med korrekt informasjon. Petit Chateau fralegger seg dog ansvar for tap som følge av feilaktige eller manglende informasjoner på hjemmeside, mails og øvrig kommunikasjon. Videre fraskriver Petit Chateau seg ansvar for følgeskader og indirekte tap, herunder driftstap. Vi tar forbehold for trykkfeil.


Leie og skade depositum

Noen boliger krever depositum for eventuelle skader som oppstår under oppholdet. Enkelt krever dette opp ved inngåelsen av leieavtalen, og noen ønsker et beløp betalt ved ankomst og beløpet tilbakebetales ved avreise. Beløpet er individuelt fra bolig til bolig, og er anført under de enkelte boliger, samt av den individuelle leieavtale.

Ekstra utgifter (gass, elektrisitet, vann mm.)

Pris for forbruk av vann, elektrisitet, gass osv. er ofte inkludert i leieprisen, men det kan også forekomme at det betales etter forbruk. Vi informerer om hva leieavtalen inkluderer, men oppfordrer deg til å be om denne informasjon hvis det mot formodning ikke skulle være oppgitt.

Turistskatt kan forekomme i enkelte deler av Frankrike, og denne betales i tillegg til leiebeløpet. Turistskatten varierer fra område til område og kan være fra 0,2 til 2 euro pr. voksen person pr. døgn.

Utvask er inkludert i de fleste av de boligene vi formidler, men det er også noen hvor dette kommer i tillegg. Sjekk derfor også om dette er med i prisen når du reserverer din bolig.


Inn- og utsjekk

For de fleste av boligene er det lørdag som er ankomst- og avreisedag. Vi opplyser de aktuelle inn- og utsjekk tidsfrister for den aktuelle bolig på forespørsel, men generelt er det utsjekk senest kl. 10.00 og innsjekk fra kl. 16.00.

Ved forsinket ankomst skal det gis beskjed til eier eller operatør, og vi oppfordrer derfor til å ha med telefonnummer til eier/kontaktperson når dere reiser.

Reservasjon av boligen

Bestilling av oppholdet kan gjøres pr. mail, telefon eller brev.
Petit Chateau sender din booking til den aktuelle eier, som vender tilbake med en skriftlig bekreftelse til leietager. Ved mottagelse av bekreftelsen skal depositum betales til eier, hvorpå bestillingen blir bindende for begge parter. Vi gjør oppmerksom på at leieforholdet inngås mellom leietager og eier og ikke mellom leietager og Petit Chateau.

Depositum utgjør for de fleste av boligene 30% av det totale leiebeløp. Betaling kan skje med kredittkort (anbefalt hvis mulig) for noen av boligene, mens andre kun aksepterer bankoverførsel.

Restbeløp skal vanligvis betales 6-8 uker før avreise, men dette varierer fra eiendom til eiendom og er spesifisert i bekreftelsen.

Avbestilling og endringer

Avbestillingsfrister er fastsatt ev den enkelte eier eller operatør, og vi oppfordrer til å gjøre seg kjent med hvilke frister som gjelder for den pågjeldende bolig.

Priser

Vi oppgir som regel priser pr. uke eller pr. dag i Euro. Vi tar forbehold om eventuelle feil i oppgitte priser og forskjeller som skyldes valutaendringer.

Forsikring

Vi anbefaler at man opptar reiseforsikring med avbestillingsforsikring hvis det skulle oppstå noe uforutsett før eller under reisen!

Ferieboligens kapasitet

Antall gjester i den aktuelle bolig må ikke overskride det avtalte. Eier eller operatør kan annullere avtalen uten noen form for kompensasjon hvis det konstateres at det bor flere personer i boligen enn det man har avtalt. Barn inngår i antall personer, så vær nøye med å oppgi korrekt antall for å være sikker på at det ikke oppstår uenigheter om dette.

Hund og husdyr

Noen eiere tillater husdyr, mens andre ikke tillater dette. Vi opplyser om hvilke forbehold som gjelder ved forespørsel.
Petit Chateau | Henrik Hertz Vej 13, 2920 Charlottenlund - Danmark | Tlf.: +45 3699 0668